Maskulinism

Maskulinism, eller maskulism, är den raka motsatsen till feminism som vår snedvridna samhälle så illa behöver.

Välkommen, slå dig ner...

Publicerad 2014-01-24 15:36:00 i Allmänt,

"Maskulinism eller maskulism avser den politiska och kulturella rörelse som syftar till att få lika politiska, ekonomiska och sociala rättigheter för pojkar och män som för flickor och kvinnor." - så skriver Wikipedia.

Och det är precis det som så sällan hamnar i fokus. Jämnställdhet ska gälla, men den ska gälla även då den inte passar kvinnan. Vill du bli en brandman? Självklart ska du få vara det, oavsett kön, men först ska du klara de ställda kraven - oavsett kön. Vill du bli millitär? Självklart ska du få det, men först ska vi se till att alla kvinnor blir inkallade.

 

Könsrollerna är viktiga, det handlar om tusentals år av ingrodd indoktronering, ingenting man förändrar över en natt med hjälp av en lagändring. Men det är precis det feministerna är ute efter, utradering av vår historia som art (men bara så länge det passar de själva, det är inga problem att bli "särbehandlade" när det är till deras fördel).

Resultat? En hård grottmänniska till man insvept i rosa metrosexuell fjollkostym med en hård manlig yttre som får skit för att han inte släpper fram sin feminina sida och får skäll för att han inte är en räddande riddare på vit häst. Kaka på kaka. 

En jävligt förvirrad man helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Abriel Zola

Jag är man och jag är trött - trött på att bli särbehandlad i feminismens namn.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela