Maskulinism

Maskulinism, eller maskulism, är den raka motsatsen till feminism som vår snedvridna samhälle så illa behöver.

Mansförnedrande herrklubb

Publicerad 2014-01-30 14:48:41 i Allmänt,

Jag är en person som gillar att avnjuta sin Cohiba (läs: cigarr, för er oinvigda stackare) då och då. Givetvis vill jag även göra detta i en miljö som bara en riktig herrklubb kan erbjuda, därför söker jag mig ett par gånger i månaden till ett av Stockholms klubbar - ingen är nämnd och ingen är glömd. 
 
Häromdagen slog det mig en intressant tanke, jag var nämligen inne på klubbens offentliga sida och läste. De erbjuder inget mindre än en klubbkväll för endast tjejer, kallar det så fint som "Women only". I sin beskrivning skriver de, och jag citerar:
 
"Sista fredagen varje månad är det dags för en trevlig kväll då killarna är portförbjudna. Över ett glas vin och en buffé diskuteras allmänna ämnen, innan det är dags att lyssna på något spännande föredrag."
 
Ingen kunde bry sig mindre. Ponera nu på att texten hade bytts ut till:
 
"Sista fredagen varje månad är det dags för en trevlig kväll då tjejerna är portförbjudna. Över ett glas vin och en buffé diskuteras allmänna ämnen, innan det är dags att lyssna på något spännande föredrag."
 
Och döpt om det till "Men only". Hade nog blivit rätt spännande rubriker i den lokala blaskan...
 
 
Men det är klart, när män diskrimineras är det ointressant. Hade jag varit ägaren, hade jag startat en sån kväll och ändrat texten till:
 
"Sista fredagen varje månad är det dags för en trevlig kväll då tjejerna är portförbjudna. Över ett glas whisky och en cigarr diskuteras politik och ekonomi, innan det är dags att ta in stripporna."
 
Bara för att.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Abriel Zola

Jag är man och jag är trött - trött på att bli särbehandlad i feminismens namn.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela